Länsförsäkringar vattenskada

Vattenskada – så gäller hemförsäkringen – Länsförsäkringar

Vattenskada – så gäller hemförsäkringen – Länsförsäkringar

Anmäl vattenskada. Du anmäler mindre vattenskador enklast på vår webbplats, i Mina sidor eller appen. Är skadan stor är det bättre att du kontaktar oss på …

Råkat ut för en vattenskada? Se vilken hjälp och ersättning du kan få från försäkringen om du bor i hus, bostadsrätt eller hyresrätt och anmäl skadan här.

Fem frågor om vattenskador – Länsförsäkringar

Fem frågor om vattenskador. Jens är byggnadstekniker på Länsförsäkringar Gävleborg och har sett många olika skador på fastigheter. Inte minst vattenskador.

Länsförsäkringar finns nära dig och erbjuder bank- och försäkringstjänster för privatpersoner, företag och lantbrukare

Undvik vattenskador i hemmet – råd och tips för att förebygga …

Undvik vattenskador i hemmet – råd och tips för att förebygga vattenskador

Här har vi samlat våra bästa råd för att undvika vattenskador i hus, lägenhet och sommarstuga och vad du ska tänka på när du bygger om badrum och kök.

Här har vi samlat våra bästa råd för att undvika vattenskador i hus, lägenhet och sommarstuga och vad du ska tänka på när du bygger om badrum och kök.

Fuktskador i badrum kan undvikas – Länsförsäkringar

Fuktskador i badrum kan undvikas– Länsförsäkringar

Badrumsrenoveringar är en klok investering för att undvika fuktskador. Se våra råd och tips för att undvika fukt- och vattenskador i badrum.

Vattenvakter – Länsförsäkringar

Vattenvakter

Vid akut vattenläcka, ring 08-562 830 00. Uppge vattenskada i telefon.

Våra vattenvakter håller koll på ditt vattensystem och hjälper dig att undvika vattenskador genom att upptäcka läckor, innan de hinner växa till stora problem. För din och planetens skull.

Vattenguide – bostadsrättsförening – Länsförsäkringar

Vattenguide – bostadsrättsförening

Vattenskador kan uppstå i alla typer av fastigheter oavsett ålder, även vid nyproduktioner, men det finns en del saker ni i styrelsen kan göra för att förebygga …

Vattenskador är besvärliga för både bostadsrättsföreningar och boende. Vattenskador innebär ofta en hög självrisk för föreningen vars försäkring oftast drabbas när något händer i den boendes lägenhet. Samtidigt riskerar den boende att stå utan skydd om fel åtgärder har utförts.

Tips för att förebygga vattenskador – Länsförsäkringar

Ligg steget före vattenskadan. Du kan förekomma vattenskador genom att läsa igenom och följa våra tips och råd. Bygg bort vattenskadorna.

Som företagare är det viktigt att arbeta skadeförebyggande. Här har vi samlat fakta, goda råd och tips om hur du kan minska risken för vattenskador på företaget.

Vattenfelsbrytare – billig försäkring mot skada – Länsförsäkringar

En vattenfelsbrytare stänger av allt inkommande vatten till huset vid läckage så du slipper drabbas av svåra vattenskador i huset. Här är tipsen!

Läckande diskmaskin och vattenskador i kök – Länsförsäkringar

Undvik vattenskador i köket … Den vanligaste vattenskadan är en läckande diskmaskin, kyl eller frys. En typisk vattenskada i köket uppstår genom att en koppling …

I köket sker mer än var tredje vattenskada. Du kan själv undvika att drabbas om du följer våra enkla råd om diskmaskin, droppskydd och vattenlarm för köket.

Villaförsäkringar – Vattenskador – Konsumenternas

Villaförsäkringar – Vattenskador | Konsumenternas

Vattenskador i villaförsäkringar. Om du drabbas av en vattenskada kan du få ersättning för att åtgärda skadorna i huset. Har du en villahemförsäkring omfattar …

Du kan få ersättning för vattenskador men nästan aldrig för läckage utifrån. Har du en villahemförsäkring täcker försäkringen även dina saker som blivit skadade.

Keywords: länsförsäkringar vattenskada, vattenskada försäkring länsförsäkringar, vattenskada länsförsäkringar, trasig diskmaskin hemförsäkring länsförsäkringar, länsförsäkringar fuktskada