Nordea indienfond

Nordea Indienfond – handla fonden – Avanza

Fondguide | Avanza

Nordea Indienfond är en så kallad matarfond. Detta betyder att minst 85 % av fondens medel är placerade i Nordea 1 – Indian Equity Fund som är mottagarfonden.

Nordea Indienfond – allt om fonden

för 5 dagar sedan — Här hittar du all nödvändig information om Nordea Indienfond i form av insättningkrav, placeringsstrategi, snittavkastning, …

Nordea Indienfond | Pensionsmyndigheten

för 4 dagar sedan — En aktiefond som huvudsakligen placerar på aktiemarknaden i Indien. I förvaltningen tillämpas en placeringsstil som är lämpad för den indiska …

Nordea Indienfond – Jämför och köp fonder – Nordnet

Nordea Indienfond – Jämför och köp fonder | Nordnet

Nordea Indienfond är en så kallad matarfond. Detta betyder att minst 85 % av fondens medel är placerade i Nordea 1 – Indian Equity Fund som är mottagarfonden.

All information om Nordea Indienfond: Innehav, utveckling, risk och betyg. Jämför över 1200 fonder hos Nordnet. Bli kund och handla idag.

Nordea Indienfond – msse.se

Nordea Indienfond

Fonden omfattas av Nordeas policy för Ansvarsfulla investeringar. Nordea Indienfond är en så kallad matarfond. Detta betyder att minst 85 % av fondens medel …

Nordea Indienfond (SEK) – Är den bra? – Opti

Nordea Indienfond (SEK) – Är den bra? | Opti

Nordea Indienfond (SEK) är en aktiefond, dvs en fond som innehåller aktier. I det här fallet är aktierna främst utgivna av stora och medelstora företag i …

Nordea Indienfond (SEK) är en aktiefond, dvs en fond som innehåller aktier. I det här fallet är aktierna främst utgivna av stora och medelstora företag i Indien – idag en av världens största tillväxtmarknader. Företag inom bl.a. IT och finans brukar väga tungt i portföljen.

Våra fonder – se hela vårt fondutbud | Nordea

Här kan du hitta alla fonder i vårt fondutbud, jämföra olika fonder och se aktuella fondkurser.

Avgifter för fondsparande i Nordea

Nordea Indienfond. 1,85 %. Nordea Japanese Enhanced. 0,50 %. Nordea Japan Fund. 1,00 % + 20,00 % 4). Nordea Kinafond. 1,85 %. Nordea Klimatfond. 1,50 % 3).

Våra valbara fonder för din premiepension | Nordea

Nordea Funds, Finland. Indienfond. Morningstar 3; Produktblad; Risk 5; Kurs 362,92; 1 dag % 1,01%; i år % -0,80%; Datum 2023-02-10. Fondnamn.

Med den här fonden får du • en professionellt och aktivt …

Samtliga Nordeas fonder följer Nordeas policy för ansvarsfulla investeringar. … Nordea Funds, Finland. Indienfond. Om fonden. Avkastning. Indienfond.

Keywords: nordea indienfond, nordea indienfond avanza, nordea indien